Muismat met Foto

Vanaf € 9,95
Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling Dinsdag
-
+
Overview

Rechthoek muismat met naam

Wanneer je eens gaat bedenken voor welke momenten je allemaal een muismat kunt bestellen, kun je tot de conclusie komen dat we steeds vaker een handige muismat nodig gaan hebben. Steeds meer mensen bezitten een computer en zijn er regelmatig mee in de weer. Hoe gaaf is het als je iemand die veel met computers bezig is een gepersonaliseerde muismat kunt schenken die jij zelf ontworpen hebt?

Dit ontwerpen kun je doen door een grappige foto, leuke tekst of een logo te plaatsen in ons handige ontwerpsysteem. Daaraan kun je nog een ‘standaard afbeelding’ toevoegen, welke er van elk moment in het jaar en van alle soorten en maten zijn. Zo is het altijd mogelijk om een muismat te ontwerpen die perfect bij de ontvanger van jouw cadeau past!

Voor welk moment je dus een originele muismat cadeau wilt doen maakt niet uit, zolang je er maar een persoonlijk tintje aan geeft! Zo weet de ontvanger van jouw cadeau dat je heel wat moeite hebt gedaan om een gepast geschenk voor diegene te vinden. Met deze vierkante muismat kun je dus alleen maar de goede kant op.

Bekijk al onze modellen voor jemuismat met foto.

Productspecificaties
 

Het rechthoek muismat bedrukken van hoge kwaliteit. Natuurlijk bedrukt met jouw eigen ontwerp!

- Vorm rechthoek
- Afmeting 25 x 19 x 0,5 cm