Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Muismat met foto

In het huidige digitale tijdperk is een muismat eigenlijk te vergelijken met het dragen van schoenen, zonder kun je niet over straat lopen. Een muismat met foto cadeau geven is dan ook altijd een geslaagd cadeautje!

Leuk voor papa als vaderdag cadeau, voor je jarige collega of natuurlijk als verjaardagscadeau.
Een muismat is zo veelzijdig dat je deze wel voor honderd redenen als cadeau kan geven!

De muismat zal altijd in het zicht zijn van de gebruiker, wat is dan leuker dan die standaard saaie muismatten? JUIST, een gepersonaliseerde muismat! Foto’s van de kids of die ene geweldige vakantiefoto van jullie samen? Alles is mogelijk, je ontwerpt zelf je eigen muismat naar wens, combineer oneindig met foto’s en tekst.

We printen jouw muismat in fotokwaliteit, met een schitterend kleurenbereik.
De muismatten zijn aan de onderzijde voorzien van een rubber laag waardoor deze goed blijft liggen en niet zal verschuiven.

Snel je muismat ontvangen? Geen probleem, bestel vandaag en je ontvangt morgen je bestelling. We zorgen er dan ook voor dat als je vandaag besteld dat we de muismat morgen al komen bezorgen.

Stuur direct een gratis cadeaukaartje mee met je bestelling. Bij al onze cadeautjes kun je een gratis kaartje laten meesturen, zo maak je je cadeautje natuurlijk geheel in stijl!

Onze online muismat designer is simpel te gebruiken zonder dat je hiervoor iets hoeft te installeren. Binnen enkele minuten heb je je eigen muismat met foto ontworpen. We printen jouw ontwerp dan ook precies zoals jij dit online hebt ontworpen!

Zodra je de bestelling hebt geplaatst gaan wij starten met het printen van je ontwerp. We controleren natuurlijk eerst alles en zorgen daarna ervoor dat we precies jouw foto op muismat printen zoals je deze hebt ontworpen. Nadat wij de muismat hebben geprint sturen we deze per pakketdienst naar het door jou opgegeven adres.

Wacht dan ook niet langer, en ontwerp direct jouw eigen coole muismat met foto!