Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

WE ARE SORRY

There are no products matching the selection.

 

Custom CMS block displayed in empty categories.
You can place any content here.


T shirt bedrukken

Heb je volgende week een feestje, festival of jubileum en wil je goed voor de dag komen met een gloednieuwe outfit? Begin dan met een super gaaf T-shirt dat jij zelf ontworpen hebt! T shirt bedrukken was nog nooit zo gemakkelijk. Plaats jouw originele tekst, grappige foto of de naam van jou en jouw vrienden op het shirt en steel de show. Draag jouw unieke T-shirt niet alleen in de zomer, maar doe er in de winter een leuk vest of hoodie met rits er overheen aan.

Nu je jouw T-shirt al per stuk kunt bestellen, wordt het nog gemakkelijker voor jou gemaakt. Je kunt namelijk voor ieder item een ander ontwerp maken, maar je kunt natuurlijk ook elk item een andere naam geven. Zo weet jij zeker dat op jouw artikel komt te staan waar jij om gevraagd hebt, je hebt het immers zelf zo ontworpen! We leveren de T-shirts in verschillende maten die we in korte tijd voor je bedrukken en/of borduren. Kies het artikel dat jou het meest aanspreekt of waarvan je zeker weet dat de ontvanger van jouw cadeau het geweldig gaat vinden.

Combineer en fantaseer erop los, geen ontwerp is te gek voor het handige ontwerpsysteem waar je mee kunt werken. Zo kun je de, door ons geselecteerde, vormen en sjablonen gebruiken, maar je mag natuurlijk ook jouw eigen foto uploaden of een leuke tekst toevoegen.  T shirt bedrukken met je eigen ontwerp heb je bij ons zo geregeld!

Wanneer je helemaal tevreden bent over jouw ontwerp, sla je het op in jouw winkelwagen. Nadat je dit gedaan hebt mag je natuurlijk nog véél meer ontwerpen maken, maar je mag ook jouw unieke geschenk gaan bestellen. Zodra jij bestelt hebt, gaat de productie van start en voor je het weet ontvang je al jouw persoonlijk T-shirt.

Je hoeft niet langer te twijfelen over een geschenk voor wie dan ook. Bij Tazzly kun je altijd terecht voor een uniek en persoonlijk cadeau en dat ook nog eens voor een lage prijs!

Heb je vragen over het bedrukken van T-shirts of ergens anders over, dan kun je altijd contact opnemen via onderstaand telefoonnummer. Een van onze specialisten helpt jou graag aan het perfecte geschenk!

 

STAFFELKORTING

vanaf 2 stuks
 

SNEL GELEVERD

1-4 werkdagen
 

VEILIG BESTELLEN

Via versleutelde verbinding
 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Niet goed = geld terug