Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Sleutelhanger met foto

Een persoonlijke sleutelhanger – wanneer geef je nu zo’n leuk cadeau? Een sleutelhanger met foto, tekst, naam of logo kun je op vele verschillende momenten schenken. Denk bijvoorbeeld aan een housewarming of als verjaardagscadeau. De huissleutel wordt meteen nóg leuker wanneer je er een gepersonaliseerde sleutelhanger aan hangt. Of wat dacht je van een leuke foto van jullie samen op dat mooie moment samen? Plaats de foto op de sleutelhanger in het ontwerpsysteem en klaar is jouw persoonlijk cadeau.

Wil je een tekst, naam of logo op de sleutelhanger? Dat kan natuurlijk ook! Kies een leuk lettertype uit en geef de tekst een mooi kleurtje. Plaats er dan nog een bedrijfslogo bij en klaar is jouw originele sleutelhanger. Wij zorgen ervoor dat jouw sleutelhanger met uiterste precisie gemaakt wordt en onbeschadigd bij jou geleverd wordt. Voor wie is zo’n sleutelhanger nu nog een ideaal geschenk? Wat dacht je van de vriend of vriendin die nooit zijn of haar sleutels kan vinden. We hebben natuurlijk allemaal wel eens haast en dan is het handig om snel je sleutels te vinden. Ook daarvoor is het ontzettend leuk om juist die vriend of vriendin die altijd zijn of haar sleutels kwijt is een sleutelhanger te ontwerpen. Zo zorg je voor een herkenbare sleutelhanger aan de sleutelbos, zodat de ontvanger van jouw cadeau zijn of haar sleutels nooit meer kwijtraakt. Daarnaast schenk je diegene ook nog eens een toffe sleutelhanger met misschien wel een hele leuke foto van jullie samen. Je kunt kiezen uit vele soorten en maten sleutelhangers. Je kunt bij Tazzly kiezen uit het ruime assortiment met vele mooie én persoonlijke sleutelhangers. De keuze is helemaal aan jou!

Een sleutelhanger maken is dus erg makkelijk en ook nog eens leuk om te doen, want je mag hem helemaal zelf ontwerpen. Wil je bijvoorbeeld een leuk presentje geven aan jouw dochter die de eerste keer met vriendinnen op vakantie gaat? Een sleutelhanger met foto maken is een kleine moeite, maar een groot gebaar. Deze kan ze natuurlijk aan haar sleutelbos vastmaken, maar ook aan haar reiskoffer, rugzak of gymtas!

Een sleutelhanger met foto is binnen enkele minuten gemaakt en het is ook nog eens erg makkelijk. Bij Tazzly kan namelijk elke foto bedrukt worden op een sleutelhanger. Daarnaast zijn zowel de bedrukking als de sleutelhanger zelf van hoge kwaliteit. Veel ontwerp plezier gewenst en onthoud dat je hoe dan ook een cadeau maakt dat uniek is!