Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling a.s. Dinsdag

Muismatten

3 artikel(en)

 • Hartvorm muismat met foto

  Hartvorm muismat met foto

  10.95
 • Rechthoek muismat met naam

  Rechthoek muismat met naam

  10.95
 • Ronde muismat met foto

  Ronde muismat met foto

  10.95

3 artikel(en)

Muismat bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw vader, moeder, oom, nichtje, buurman of juffrouw? Het maakt niet uit voor wie het cadeau bestemd is, bij Tazzly maak je ieder cadeau persoonlijk en uniek. Stel je voor dat jij het allerleukste geschenk kunt geven wat je ook nog eens zelf ontworpen hebt!

Een muismat bedrukken voor op jouw nieuwe bureau is natuurlijk bijna net zo leuk als er een geven als cadeau. Maak hem in jouw favoriete kleuren en het lettertype dat jij leuk vindt of plaats er nog een vrolijke vakantiefoto met jouw vriendinnen, vrienden of familie bij. Huiswerk maken achter de computer wordt opeens veel leuker, omdat je steeds naar je super coole muismat kunt kijken.

Maar een muismat is ook een heel belangrijk stuk gereedschap dat zowel de tafel als de muis beschermt en die het gebruik van de muis zo eenvoudig en foutloos mogelijk maakt. Probeer het maar eens – gebruik je muis op een stuk glanzend wit papier of op de tafel, en je merkt vlug dat je tijd verliest omdat de muis je handelingen minder goed kan registreren.

Een aantal tips voor momenten waarop je dit cadeau kunt schenken, zijn:

-          Voor de verjaardag van jouw kind of kleinkind. Zet er bijvoorbeeld een foto van zijn/haar favoriete dier op en zet er een tekst bij in de lievelingskleur van jouw (klein)zoon, (klein)dochter.
-          Heeft jouw oma haar allereerste computer gekocht en wil je haar dit accessoire cadeau doen, zodat ze snel aan de slag kan met haar nieuwe aanwinst? Een eigen muismat maken kan met de eerste selfie die de PC van jullie vastlegt en verras haar met dit cadeau en een mini workshop van jou!
-          Een cadeau voor de hardwerkende barman of vrouw van jouw club. Leuk voor bij de laptop (waarop de beste klassiekers gedraaid worden) in de kantine! Plaats het logo van jouw club erop en je hebt een leuk bedankje!
-          Wat een prestatie! Je wordt in het zonnetje gezet met onder andere een muismat, met jouw gekste foto erop, door jouw werkgever omdat je al jaren goed werk verricht.
-          Ideaal voor op de bedrijfsbeurs waar je binnenkort staat. Zeker wanneer je een goed gesprek gevoerd hebt en je wilt de ander iets meegeven als aandenken aan het bedrijf. Toevallig zijn jullie ook nog eens een ICT bedrijf dus wat kun je nog beter meegeven dan een muismat met bedrijfslogo?!

Wil je een mousepad met foto maken, eentje met tekst of zelfs beide? Het is allemaal mogelijk! Combineer en fantaseer erop los met de, voor jou geselecteerde, vormen en sjablonen of verzin iets heel nieuws waar jij de blits mee gaat maken. Muismatjes bedrukken was nog nooit zo makkelijk en leuk met het vernieuwde ontwerpsysteem.

Je hebt de mogelijk om te kiezen uit verschillende vormen, namelijk rond, vierkant, rechthoekig en een hartvorm voor de romantische ontwerpers. Daarbij zijn de luxe muismatten van de beste kwaliteit en zijn al vele tevreden klanten u voor gegaan!

Een van de voordelen van Tazzly voor jou is om verschillende ontwerpen te maken en deze op te slaan in de winkelwagen en daarna al jouw artikelen, in het gewenste aantal, samen te bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon vanaf 1 stuks te bestellen. Het opslaan en beheren van jouw ontwerpen is met het handige ontwerpsysteem nóg makkelijk geworden. Hoog tijd om eens uit te proberen dus!

Heeft u vragen over het bedrukken van muismatten of ergens anders over, dan kunt u ons altijd bereiken op onderstaand telefoonnummer. Een van onze specialisten helpt u graag aan het perfecte geschenk!