Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

Mokken

4 artikel(en)

 • Standaard mok

  Standaard mok

  11.95
 • Magische mok met foto

  Magische mok met foto

  13.95
 • Mok met foto - Hart

  Mok met foto - Hart

  13.95
 • Thermomok met naam

  Thermomok met naam

  19.95

4 artikel(en)

Mok bedrukken

Je hebt het wel al eens eerder meegemaakt: binnenkort is de verjaardag van je vriend, vriendin of familielid en je hebt geen enkel idee welk geschenk te kopen. Of misschien weet je nog geen raad omtrent hoe je geliefde te verwennen op Valentijnsdag. Zoek je een cadeau voor iemand die je al jaren niet gezien hebt, of wil je je dank betuigen aan een persoon die je onlangs een plezier heeft gedaan?

Of misschien een ander scenario: je club of vereniging heeft iets te vieren en je hebt een cadeau nodig die de leden mee naar huis kunnen nemen na de barbecue. Wat de gelegenheid ook is, er is een eenvoudige en originele oplossing die je op een persoonlijke manier dank, liefde en vriendschap laat uitstralen: een mok bedrukken. Personaliseer je mok met foto, naam, teksten en/of afbeeldingen en weet dat wanneer de volgende keer je geliefde van een warme drank geniet, hij of zij aan jou zal denken.

Mokken zijn het perfecte cadeau omdat het persoonlijk is; je kan je eigen boodschap drukken, je eigen origineel design, je persoonlijke foto’s en/of je individuele motto/uitspraak. Het hele gezin weet dat papa zijn mok gebruikt (en niemand anders) want zijn naam en foto staan er op gedrukt. Een evenement kan voor altijd herinnert worden want de foto op mok is er getuige van, met foto en slogan. Valentijnsdag wordt speciaal en wordt elke dag herinnert want je geliefde drinkt zijn of haar koffie uit die mok met naam – elke morgen.

Aan de originaliteit van de mokken zijn geen grenzen; het hangt enkel en alleen af van de creativiteit van het design. Een mok met naam geeft je het gevoel van eigendom. Een slogan of intieme boodschap geeft je het gevoel van liefde, van apart te staan met iemand anders die hetzelfde goed gevoel heeft. Een mok met foto brengt een goede stemming van het verleden terug, een tekening kan een droom voorstellen. De voet- of handafdrukken van een pasgeboren baby brengt tranen in de ogen; een mooie zonsondergang in Kenia hoeft niet altijd opgeborgen worden in een fotoalbum; een afbeelding van een toekomstig huis op een mok gedrukt geeft je energie om te werken, en een foto van je kinderen geeft je moed. De kracht van een persoonlijk cadeau is onschatbaar.

Natuurlijk hoef je niet in grote hoeveelheden te bestellen – je kan mokken bedrukken per stuk. Een cadeau voor een speciaal iemand, gepersonaliseerd, zorgt er dan ook voor dat die persoon iets heeft wat niemand anders ter wereld heeft. De mok is dan ook echt uniek.

Bovendien krijg je korting als je in grote of kleine oplages bestelt; je mok per stuk is onmiddellijk al goedkoper als je er meer dan één bestelt. Gepersonaliseerd, goedkoop en top kwaliteit – het is het perfecte geschenk voor kleine of grote groepen.

Denk niet langer na: erger je niet over het perfecte geschenk – het ideale cadeau ligt namelijk voor de hand. Laat een mok bedrukken goedkoop! Een gepersonaliseerde mok is immers wat iedereen wilt. Laat je gezinslid, je medewerker of je geliefde ’s morgens met een goed gevoel van een warme drank genieten.

Heeft u vragen over het bedrukken van mokken of ergens anders over, dan kunt u ons altijd bereiken op onderstaand telefoonnummer. Een van onze specialisten helpt u graag aan het perfecte geschenk!