Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Mok met naam

Je hebt het wel al eens eerder meegemaakt: binnenkort is de verjaardag van je vriend, vriendin of familielid en je hebt geen enkel idee welk geschenk te kopen. Of misschien weet je nog geen raad omtrent hoe je geliefde te verwennen op Valentijnsdag. Zoek je een cadeau voor iemand die je al jaren niet gezien hebt, of wil je je dank betuigen aan een persoon die je onlangs een plezier heeft gedaan? een mok met naam bestellen is zo geregeld.

Of misschien een ander scenario: je club of vereniging heeft iets te vieren en je hebt een cadeau nodig die de leden mee naar huis kunnen nemen na de barbecue. Wat de gelegenheid ook is, er is een eenvoudige en originele oplossing die je op een persoonlijke manier dank, liefde en vriendschap laat uitstralen: een mok bedrukken. Personaliseer je mok met jouw naam en weet dat wanneer de volgende keer je geliefde van een warme drank geniet, hij of zij aan jou zal denken.

Mokken met naam zijn het perfecte cadeau omdat het persoonlijk is. Het hele gezin weet dat papa zijn mok gebruikt (en niemand anders) want zijn naam staat er op gedrukt. Een evenement kan voor altijd herinnert worden want de naam op mok is er getuige van. Valentijnsdag wordt speciaal en wordt elke dag herinnert want je geliefde drinkt zijn of haar koffie uit die mok – elke morgen.

Aan de originaliteit van de mokken zijn geen grenzen; het hangt enkel en alleen af van de creativiteit van het design. Een mok met naam geeft je het gevoel van eigendom. Een slogan of intieme boodschap geeft je het gevoel van liefde, van apart te staan met iemand anders die hetzelfde goed gevoel heeft. De kracht van een persoonlijk cadeau is onschatbaar.

Een mok laten bedrukken houdt in dat je ontwerp op speciaal papier gedrukt wordt. Dit papier wordt “transfer paper” genoemd omdat het rond de mok wordt gewonden – daarom wordt je design dan ook in spiegelbeeld op het papier geprint. De derde en laatste stap is het verzegelen; het permanent afdrukken waarbij de afbeelding op het papier op de mug over gedragen wordt. En klaar is Kees – je hebt een gespecialiseerde en gepersonaliseerde mok die op elke tafel en in elke keuken pronkt.

Als klant hoef je je natuurlijk geen zorgen te maken over hoe het allemaal gebeurt – het voornaamste bij mokken bedrukken is dat de producten van superieure kwaliteit zijn, dat de afdruk duidelijk en gedetailleerd is, en dat de mokken levenslang mee gaan.

Natuurlijk hoef je niet in grote hoeveelheden te bestellen – je kan mokken met naam bedrukken per stuk. Een cadeau voor een speciaal iemand, gepersonaliseerd, zorgt er dan ook voor dat die persoon iets heeft wat niemand anders ter wereld heeft. De mok is dan ook echt uniek.

Bovendien krijg je korting als je in grote of kleine oplages bestelt; je mok per stuk is onmiddellijk al goedkoper als je er meer dan één bestelt. Gepersonaliseerd, goedkoop en top kwaliteit – het is het perfecte geschenk voor kleine of grote groepen.

Erger je niet over het perfecte geschenk – het ideale cadeau ligt namelijk voor de hand. Laat een mok met naam bedrukken! Een gepersonaliseerde mok is immers wat iedereen wilt. Laat je gezinslid, je medewerker of je geliefde ’s morgens met een goed gevoel van een warme drank genieten.