Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Mok met foto

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw vader, moeder, oom, nichtje, buurman of juffrouw? Het maakt niet uit voor wie het cadeau bestemd is, bij Tazzly maak je ieder cadeau persoonlijk en uniek. Stel je voor dat jij het allerleukste geschenk kunt geven wat je ook nog eens zelf ontworpen hebt!

Een mok met foto bestellen is nu heel makkelijk: kies je afbeelding en na een paar dagen heb je je jouw ontwerp aan huis geleverd, via veilige betaling en snelle levering. Waarom dit product? Heel eenvoudig: het is een handig gebruiksmiddel wat iedereen benuttigt en je kan je eigen persoonlijk bericht op een grappige manier uiten.

Heel belangrijk is dat de mokken van hoge kwaliteit zijn, en daarom worden ook de beste soorten voor jou gekozen. Daarom gebruikt men enkel keramiek van hoge kwaliteit – dit zorgt er voor dat je gebruiksvoorwerpen lang meegaan en dat de druk niet vervaagd. Ze zijn vaatwasser bestendig en kunnen hoge temperaturen weerstaan.

Mokken zijn het perfecte cadeau omdat het persoonlijk is; je kan je eigen boodschap drukken, je eigen origineel design, je persoonlijke foto’s en/of je individuele logo. Het hele gezin weet dat papa zijn mok gebruikt (en niemand anders) want zijn foto staat er op gedrukt. Een evenement kan voor altijd herinnert worden want de mok is er getuige van, met foto en logo. Valentijnsdag wordt speciaal en wordt elke dag herinnert want je geliefde drinkt zijn of haar koffie uit die mok – elke morgen.

We zien afbeelding elke dag: op reclameborden, in een weekblad en aan bushaltes. De kracht van een afbeelding, tekening of foto ligt in de geschiedenis van de mensheid en is eigenschap aan cultuur. Een fotomok spreekt dan ook boekdelen. Dé ideale manier om je boodschap duidelijk te maken: het bestellen van een foto op mok is het allerleukst!

Stel je voor: een logo erop. Een logo is een simpele afbeelding, maar kan heel krachtig zijn. Het zijn simpele afbeeldingen maar iedereen weet onmiddellijk waar je het over hebt. Een logo op een mok in het kantoor straalt een idee uit.

Een mok met foto bestellen kan zowel in kleine als grote oplagen; dit is dan ook een perfect cadeau voor medewerkers of gezinsleden, of leden van een club of vereniging. Iedereen die er een heeft voelt zich dan deel van een groep – het voorwerp herschept de groep en transformeert het, de groep wordt een team. Het verwekt het gevoel van behoren dat straalt met een gemeenschappelijk doel.
Bovendien krijg je korting als je in grote of kleine oplages bestelt; je mok per stuk is onmiddellijk al goedkoper als je er meer dan één bestelt. Gepersonaliseerd, goedkoop en top kwaliteit – het is inderdaad het perfecte geschenk voor kleine of grote groepen.

Het ideale cadeau ligt voor de hand – laat een mok met foto bedrukken! Een gepersonaliseerde mug is immers wat iedereen wilt. Laat je gezinslid, je medewerker of je geliefde ’s morgens met een goed gevoel van een warme drank genieten.

Heeft u vragen over het bedrukken van mokken of ergens anders over, dan kunt u ons altijd bereiken op onderstaand telefoonnummer. Een van onze specialisten helpt u graag aan het perfecte geschenk!