Metalen ronde Sleutelhanger

Vanaf € 11,95
Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling Vrijdag
-
+
Overview

Ronde sleutelhanger bedrukken
 

Een mooi cadeau is nooit weg, maar wanneer het ook nog eens heel praktisch is, zijn we er al helemaal weg van. Deze sleutelhanger kun je zo mooi maken als je zelf maar wilt en je kunt hem bij ontvangst direct aan je sleutelbos hangen zodat je deze nooit meer kwijtraakt. Elke keer als je een sleutel gebruikt, zie je die mooie foto of tekst op jouw persoonlijke sleutelhanger!
 

Je kunt de sleutelhanger dus laten bedrukken met een leuke foto, mooie spreuk of met de naam van jou of je geliefde. Je kunt jouw idee precies zo uitwerken als jij in gedachte had, met het ontwerp programma van Tazzly! De sleutelhangers zijn daarbij ook nog eens van hoge kwaliteit, zo kun je heel lang genieten van je eigen unieke hanger aan je sleutelbos.
 

Of je nu een geschenk wilt geven aan iemand voor de verjaardag, jubileum, als bedankje of zomaar. De reden maakt niet uit! Wij leveren jouw foto sleutelhanger binnen enkele dagen bij jou thuis of zelfs op het adres van de ontvanger van jouw cadeau. Start dus snel met ontwerpen en bestel ze!

 

Productspecificaties
 

Een ronde foto sleutelhanger is van hoge kwaliteit metaal. Natuurlijk bedrukt met jouw eigen ontwerp!

- Materiaal RVS
- Bedrukking foto achter plexiglas
- Afmeting 7,5 x 3 cm inclusief hanger
- Afmeting bedrukking 2,5 x 2,5 cm