Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

17 artikel(en)

17 artikel(en)

Knuffel met naam

Een cadeau kopen kan soms stress teweeg brengen – het kan af en toe een lastige taak zijn.

Je hebt soms te kampen met gebrek aan tijd, geld, of erger nog, gebrek aan inspiratie – en dus grijpen vele naar een algemeen cadeau dat in feite goed zou zijn voor Jan en alleman.

De gouden tip is een knuffel met naam. Een knuffelbeer met naam is er in vele soorten en maten, maar het is hoe dan ook een heel lief en persoonlijk cadeau. Je kunt elk kind blij maken met zo’n zachte knuffel die op je wacht wanneer je naar bed gaat of die je overal mee naartoe neemt. Je verwacht het misschien niet direct, maar knuffels zijn ook zeer gewild door volwassenen en ouderen. Ze zijn namelijk een hele goede vriend en bieden troost, dus wanneer je je even niet zo goed voelt is het altijd fijn om bijvoorbeeld een pluche beer te hebben waar je even mee kunt knuffelen.

Een knuffel is dus geschikt voor jong en oud, maar wanneer je het shirtje ook nog zelf kunt ontwerpen, heb je een super origineel en persoonlijk cadeau. Je kunt bijvoorbeeld een knuffelbeest cadeau geven voor Valentijnsdag, voor een geboorte, jubileum of als bedankje. De gelegenheden voor knuffels zijn eindeloos! Voor de echt kleintjes onder ons kan je ook een kraamcadeau met naam ontwerpen, zoals een knuffeldoek met de afbeelding van de maan, of een Baby Tutdoekje. Een baby dekentje met rits opening? We hebben voor iedereen iets schattigs en gezelligs.

Wil je een blijvende indruk maken, geef dan een persoonlijk cadeau – en een naam op het shirtje van een knuffel bedrukken is hier ideaal voor. Een gepersonaliseerde knuffelbeer met naam zal altijd gewaardeerd worden, omdat je dan toont dat je er voldoende aandacht aan besteed hebt. Een mooi gepersonaliseerd geschenk is iets waar de persoon zich onmiddellijk in kan herkennen, en die altijd herinneringen aan de speciale relatie zal opwekken.

Je maakt nu heel makkelijk jouw knuffel persoonlijk, doordat je het shirtje zelf online ontwerpen kunt. Dan heb je dus een schattige knuffel mét een origineel shirtje. Het opslaan en beheren van jouw ontwerpen is met het nieuwe ontwerpsysteem ook nog eens nóg makkelijk geworden. Je kunt ze per stuk bestellen, maar het is natuurlijk ook mogelijk ze in grotere oplage te bestellen – de keuze is aan jou! Of het nu een grote teddybeer, een klein sleutelhanger beertje, een hond, giraffe, konijn of aap is, wij bieden jou het allerleukste aanbod met keuze uit alleen maar schattige knuffels met naam.

Het wordt nog moeilijk kiezen met al die leuke diertjes, maar wanneer je eruit bent kun je meteen starten met het ontwerpen van het shirtje. Zet er de naam van de ontvanger van jouw geschenk op en klaar is jouw ideaal cadeau. De knuffels zijn van zeer goede kwaliteit, zodat ze heel veel knuffels van jou kunnen  ontvangen!

Verhoog het knuffelgehalte met een knuffel van Tazzly door er nu een te bestellen! Je hebt jouw bestelling dan binnen enkele dagen in huis, zodat je snel kunt beginnen met knuffelen. Óf laat jouw bestelling bij de ontvanger van het geschenk gratis thuis bezorgen, zodat er geen knuffeltijd verloren kan gaan.