Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

Caps & Mutsen

16 artikel(en)

 • Trucker Cap Trucker Cap

  Trucker Cap

  14.95
 • Baseball Cap

  Baseball Cap

  14.95
 • Zonneklep

  Zonneklep

  14.95
 • Muts

  Muts

  14.95
 • Beanie

  Beanie

  14.95
 • Kids Standaard cap

  Kids Standaard cap

  14.95
 • Kids Trucker cap Kids Trucker cap

  Kids Trucker cap

  14.95
 • Rapper Cap

  Rapper Cap

  17.95
 • Snapback

  Snapback

  17.95
 • Sandwich cap

  Sandwich cap

  17.95
 • Sport Cap

  Sport Cap

  17.95
 • Army Cap

  Army Cap

  17.95
 • Kids Rapper Cap

  Kids Rapper Cap

  17.95
 • Camo Trucker cap

  Camo Trucker cap

  17.95
 • Canvas Cap

  Canvas Cap

  18.95
 • Cap met LED lampjes

  Cap met LED lampjes

  21.95

16 artikel(en)

Caps bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw vader, moeder, oom, nichtje, buurman of juffrouw? Het maakt niet uit voor wie het cadeau bestemd is, bij Tazzly maak je ieder cadeau persoonlijk en uniek. Natuurlijk kun je er ook stiekem eentje voor jezelf maken, maar er een geven is net zo tof. Want stel je voor dat jij het allerleukste geschenk kunt geven wat je ook nog eens zelf ontworpen hebt!

Caps bedrukken is nu heel makkelijk: kies je vorm, tekst en afbeelding, en na een paar dagen heb je jouw caps aan huis geleverd, via veilige betaling en snelle levering. Waarom caps? Heel eenvoudig: de caps zitten heerlijk rondom jouw hoofd vanwege de zeer hoge kwaliteit en zijn niet alleen leuk om zelf op te zetten maar ook om te geven.

De cap is een perfect relatiegeschenk; iedereen heeft wel er wel eens een op zijn hoofd, of het nu bewust of onbewust gebeurt. Caps bedrukken is niet alleen goede reclame, het is goedkoop en handig, en iemand die, een door jou ontworpen, pet op heeft vergeet je niet.

Wil je deze met foto maken, eentje met tekst of zelfs beide? Het is allemaal mogelijk! Combineer en fantaseer erop los met de, voor jou geselecteerde, vormen en sjablonen of verzin iets heel nieuws waar jij de blits mee gaat maken. Petjes bedrukken was nog nooit zo makkelijk en leuk met het vernieuwde ontwerpsysteem. Ook zijn het perfecte cadeaus omdat het persoonlijk is; je kan je eigen boodschap drukken, je eigen origineel design, je persoonlijke foto’s en/of je individuele motto/uitspraak. Het hele gezin weet dat papa zijn pet op heeft want zijn naam en foto staan er op gedrukt. Een evenement zoals een festival kan voor altijd herinnert worden want de cap is er getuige van, met foto en slogan.

Iedereen draagt wel eens een pet – zelfs de ondernemer die meestal op locatie is, de loodgieter die meer in andere huizen dan in zijn eigen thuis is, de advocaat die op het kantoor zit; ze dragen er allemaal, of het nu op het werk of erbuiten is, wel eens eentje. En als ze die bedrukte cap dan op hebben, denken ze aan jou. Een nuttig en gepersonaliseerd geschenk dat jaren meegaat en positieve gedachten schept – het ideale geschenk dus!

Nóg een groot voordeel van dit cadeau is dat het je ook nog eens beschermd tegen de zon of zelfs de regen! Het is dus een geschenk dat elk seizoen van pas kan komen.

Natuurlijk hoef je niet in grote hoeveelheden te bestellen – je kan petten bedrukken per stuk. Een cadeau voor een speciaal iemand, gepersonaliseerd, zorgt er dan ook voor dat die persoon iets heeft wat niemand anders ter wereld heeft. De pet is dan ook echt uniek.

Een aantal tips voor momenten waarop je dit cadeau kunt schenken, zijn:
-    Een organisatie kan er een geven aan alle leden, zodat de leden goed beseffen dat ze waardevolle leden zijn.
-    Een bedrijf schept een team door een logo te verkondigen.
-    Een festival kan het grootste feest worden met jouw origineel product.
-    Een vrouw kan haar man verrassen voor zijn verjaardag, of zomaar.
-    De foto van een hond of een kat op een grappig moment, met daar een tekst onder.
-    Of een hart, om een duidelijke indruk te geven dat het hier om liefde en genegenheid gaat.


Caps kunnen zowel in kleine als grote oplagen gedrukt worden; dit is dan ook een perfect cadeau voor medewerkers of gezinsleden, of leden van een club of vereniging. Iedereen die een pet heeft voelt zich dan deel van een groep – de pet herschept de groep en transformeert het, de groep wordt een team. Het verwekt het gevoel van behoren dat straalt met een gemeenschappelijk doel.

Bovendien krijg je korting als je in grote of kleine oplages bestelt; je cap per stuk is onmiddellijk al goedkoper als je er meer dan één bestelt. Gepersonaliseerd, goedkoop en top kwaliteit – het is inderdaad het perfecte geschenk voor kleine of grote groepen.

Wil jij bedrukte caps bestellen, maar wil je ze wél personaliseren naar eigen smaak en wensen? Start dan nu met zelf online ontwerpen, bestel jouw unieke caps met foto en/of tekst en vandaag besteld = morgen geleverd!

Heeft u vragen over het bedrukken van petten of een andere vraag, een van onze specialisten helpt u graag aan het perfecte geschenk!

Leuke caps bedrukken doe je bij Tazzly!