Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling a.s. Dinsdag

WE ARE SORRY

There are no products matching the selection.

 

Custom CMS block displayed in empty categories.
You can place any content here.


Bierpakket bezorgen

Wie houdt er nu niet van een lekker bierpakket? We hebben een ruim aanbod gemaakt zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor de jarige job, je vader of voor jouw jubilerende collega!

Een uniek bierpakket bezorgen is natuurlijk het allerleukste!

Met onze online designer kun je gemakkelijk zelf foto’s en tekst toevoegen zodat je een persoonlijke bierdoos ontwerpt. Bier cadeau geven was nog nooit zo gemakkelijk. Wij zorgen ervoor dat we het door jou gemaakt ontwerp netjes verwerken op het bierpakket. Zo stuur je dus niet alleen een lekker maar ook nog eens een super origineel speciaalbierpakket op!

Wist je trouwens dat wij altijd 6 flesjes speciaal geselecteerde biertjes in het pakket hebben? Ons pakket is dan ook met 6 flessen het grootste te personaliseren bierpakket online in Nederland en België!

Een bierpakket bezorgen wil je natuurlijk snel, maar vooral ook goed laten afleveren. We zorgen er dan ook voor dat als je vandaag besteld dat we het bierpakket morgen afleveren. Het is vanzelf sprekend dat wij het bierpakket goed stevig verpakken zodat het unieke pakket netjes afgeleverd wordt.

Bij het bierpakket kun je tevens direct zelf een gratis cadeaukaartje laten meesturen. Wel zo handig, je hoeft dan niet nog eens apart een kaartje te bestellen, je stuurt deze gewoon direct gratis mee!

Met onze designer heb je binnen een hand omdraai het bierpakket ontworpen. Het ontwerp wat je bij ons maakt is ook precies datgene wat wij voor je gaan printen. Tazzly verandert niks aan het ontwerp, wat je ziet is wat je ontvangt!

Op het moment dat jij de bestelling plaatst gaan wij direct voor je aan de slag. Eerst sturen we je een bevestigingsmailtje met het overzicht van je bestelling. Deze sturen we naar het door jou opgegeven mailadres. Ons team gaat daarna jouw bestelling druk klaar maken en doorsturen naar onze drukkerij. Onze drukkers brengen vervolgens het door jou aangemaakt ontwerp aan op de bierdoos.

Daarna verpakken we het bierpakket netjes zodat deze heelhuids bij de ontvanger afgeleverd kan worden. Op het moment dat de pakketdienst het pakketje komt ophalen ontvangt u nog een sms op jouw mobiele nummer. Tevens wordt op hetzelfde moment een mail gestuurd met de tracktrace code waarmee je de bestelling online kunt volgen.


Waar wacht je nog op? Ontwerp nu direct jouw bierpakket naar keuze!

 

STAFFELKORTING

vanaf 2 stuks
 

SNEL GELEVERD

1-4 werkdagen
 

VEILIG BESTELLEN

Via versleutelde verbinding
 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Niet goed = geld terug