Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling a.s. Dinsdag

De Beste Fashion Blogs Benelux

We <3 Fashion! Zo kun je bij ons onder andere jouw eigen bedrukking ontwerpen voor kleding & textiel. Als fashion lovers willen wij jou de kans bieden om de Beste Fashion Blogs van de Benelux te kunnen volgen. Deze blogs staan garant voor de beste fashiontips en leuke weetjes. De onderstaande blogs zijn middels een online stemronde verkozen tot de beste Fashion Blogs van de Benelux!

laurastique

1. Laurastique

Laurastique is een blog waar ik al mijn gedachten op deel en ook komt er af en toe een outfit online. Ook kan je onder andere q&a's vinden, kletsartikeltjes, filmpjes en nog veel meer! Ik blog met veel liefde en doe het elke dag met een big smile en dat wordt blijkbaar ook gewaardeerd.

addicted2beauty

2. Addicted2beauty.nl

Mijn naam is Reshma, een jonge mama die blogt over Beauty, Fashion, Kids & Lifestyle. Elke dinsdag en vrijdag komt er een artikel online.

Ellenismyname

3. Ellenismyname

Ellenismyname is een Belgische beautyblog! Je kan hier terecht voor leuke blogposts omtrent beauty, fashion en lifestyle!

The Styling Iron

4. The Styling Iron

Een style blog van een 22 jarige Amsterdammer. Met jullie ga ik mijn outfits, style tips, lifestyle en styling werk delen! Ik heb mode gestudeerd en ben aan het werk als een freelance styliste en personal shopper. Mode is altijd belangrijk voor mij geweest, ik gaf er al een eigen draai aan sinds ik een klein meisje was. Op mijn blog doe je inspiratie op en leer je hoe jij de nieuwste trends kan stylen!

Verlangenn

5. Verlangenn

Verlangenn is een blog met vele categorie├źn maar de boventoon wordt gevoerd door fashion, lifestyle en mijn persoonlijke stijl. Ook kun je hier terecht voor vele Do-it-yourself artikelen. Verder is deze blog een aanmoediging om jezelf en jouw stijl te ontwikkelen.