Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

Krijtbordstickers

WE ARE SORRY

There are no products matching the selection.

 

Custom CMS block displayed in empty categories.
You can place any content here.


Krijtbordstickers

Iets wat nu helemaal hip is – juist, de krijtbordsticker! Het is niet alleen een leuke aanvulling op je interieur, maar ook nog eens heel handig. Zo kun je combineren met de meest leuke figuren die wij voor jou geselecteerd hebben. Er zijn eindeloos veel ontwerpen waar je uit kunt kiezen, elk met een andere betekenis voor jou. Zo kun je een draak, monster of vliegtuig nemen voor op de muur in de slaapkamer van je zoontje, maar je kunt ook kiezen voor een krijtbord to do list of kalender voor op de muur in de keuken om alle taken of boodschappen op te schrijven.

Je hoeft onze krijtbordstickers dus niet eens te ontwerpen, maar je hebt de mogelijkheid om de allerleukste uit te zoeken en binnen enkele seconden is jouw bestelling afgerond. Zo heb je voor heel weinig geld en moeite een geweldig én persoonlijk cadeau. Houdt jouw beste vriendin zo van honden en is ze toevallig ook nog eens jarig aankomend weekend? Bestel een leuke krijtbordsticker in de vorm van een hond en schrijf er ‘gefeliciteerd!’ op. Een ander scenario: jouw moeder houdt ontzettend veel van koken en volgende week is het Moederdag. Wat is er dan nog leuker om een ovenwant of fles krijtbordsticker te bestellen, waarop je een lieve boodschap schrijft?

Stel, je hebt de perfecte krijtbordsticker voor jouw gelegenheid gevonden en je wilt de sticker toevoegen aan de winkelwagen. Selecteer dan eerst het formaat waar je jouw sticker graag in wil bestellen. Zo kun je kiezen uit formaten van 30 tot zelfs 100 centimeter breed. De daarbij horende prijzen zie je meteen erbij staan.

Wanneer je de bestelling hebt afgerond, nemen wij het graag van je over. Jouw keuze wordt uitgesneden en netjes afgewerkt, zodat jij de sticker meteen kunt gaan opplakken wanneer deze is gearriveerd. De krijtbordsticker wordt binnen enkele werkdagen bij jou thuis of bij de ontvanger van jouw cadeau bezorgd.

Wij versturen de krijtbordsticker en sturen we je een sms én een mail met de track & trace code van het pakketje. Met deze track & trace code kun je direct de bestelling online volgen!

 

 

STAFFELKORTING

vanaf 2 stuks
 

SNEL GELEVERD

1-4 werkdagen
 

VEILIG BESTELLEN

Via versleutelde verbinding
 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Niet goed = geld terug