Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

Geboortestickers

WE ARE SORRY

There are no products matching the selection.

 

Custom CMS block displayed in empty categories.
You can place any content here.


Geboortesticker

Geboortestickers, een fantastisch cadeau om iedereen te laten weten dat jullie een kindje gekregen hebben. Je schreeuwt het van de daken wanneer de kleine spruit geboren wordt en je wil het liefst niet alleen een heel groot bord in de tuin, maar ook een grote sticker voor op het raam in de woonkamer. Je kunt nu jouw eigen geboortesticker ontwerpen en bestellen bij Tazzly!

Het ontwerpen is nu makkelijker dan ooit. Je kiest een van de formaten uit die wij voor jou geselecteerd hebben en klikt dan op ‘start met ontwerpen’. Je komt dan terecht in ons handige ontwerpsysteem. Hiermee kun je eindeloos combineren en je fantasie erop los laten gaan. Kies bijvoorbeeld voor een paar schattige hartjes, een ballonnetje of een wieg met daarin de naam van de pasgeboren baby. Al deze afbeeldingen vindt je in de categorie ‘standaard afbeeldingen’. Kortom, je hebt ontelbaar mogelijkheden om de allermooiste geboortesticker voor jouw kleintje te ontwerpen!

De geboortesticker wordt gemaakt van uiterst duurzaam vinyl. Dat is ook de reden waarom de stickers tegen alle weersomstandigheden kunnen, of het nu heel hard vriest of ontzettend warm wordt. Ook zijn ze Uv-bestendig en waterproof, waardoor ze ook tegen regel, hagel en andere weersomstandigheden bestand zijn.

Als je jouw bestelling hebt afgerond, nemen wij het van je over. Jouw ontwerp wordt uitgesneden, zodat er geen witte achtergrond meer te bekennen is en alleen jouw ontwerp dus zichtbaar is. De sticker is van hoge kwaliteit en precies zoals jij hem zelf ontworpen hebt.

Wanneer je de geboortesticker vandaag bestelt, heb je hem binnen 2 werkdagen in huis en kun je hem zorgvuldig op de ruit gaan plakken zodat iedereen kan zien dat jullie baby geboren is. We leveren er zelfs een gratis cadeaukaartje bij! Mocht je de sticker dan cadeau willen doen aan je beste vrienden die een kindje gekregen hebben, heb je meteen een gratis cadeaukaartje en is jouw geschenk compleet.

Zodra wij de geboortesticker versturen, sturen we je een sms én een mail met de track & trace code van het pakketje. Met deze track & trace code kun je direct de bestelling online volgen!

 

STAFFELKORTING

vanaf 2 stuks
 

SNEL GELEVERD

1-4 werkdagen
 

VEILIG BESTELLEN

Via versleutelde verbinding
 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Niet goed = geld terug