Bestel vandaag en ontvang jouw bestelling komende Vrijdag

WE ARE SORRY

There are no products matching the selection.

 

Custom CMS block displayed in empty categories.
You can place any content here.


Muursticker

Heb je helemaal genoeg gehad met die witte kale muur? Wil je een unieke decoratie voor de muur in de slaapkamer? Ontwerp hier zelf jouw gepersonaliseerde muursticker en plak deze op een mooi plekje in huis op. Muurstickers kun je bij Tazzly helemaal zelf online ontwerpen binnen een aantal sticker formaten. Het formaat van de muursticker bepaal jij zelf!

Verder kun je de muurstickers geheel naar wens ontwerpen met teksten, grappige en leuke afbeeldingen in diverse frisse kleuren. Wij maken de stickers van een uiterst duurzaam vinyl. Hierdoor kunnen de stickers tegen alle weersinvloeden. Ze zijn zelfs UV-bestendig en ook nog eens waterproof.

Wij leveren de muurstickers zonder “background”. Dat wil zeggen dat we geen witte achtergrond meesturen maar alleen jouw originele sticker. We snijden jouw ontwerp uit met speciale machines waardoor er geen minder mooie witte achtergrond te bekennen is, alleen jouw ontwerp is zichtbaar!

Met het handige ontwerpsysteem heb je de mogelijkheid om super snel én gemakkelijk je unieke muursticker te ontwerpen en direct te bestellen. Voor het jubileum wil je natuurlijk de sticker zo snel mogelijk in huis hebben. Indien je vandaag de sticker besteld zorgen wij ervoor dat jouw bestelling er binnen enkele werkdagen is en je hem snel op een speciaal plekje op kunt gaan hangen.

We leveren er zelfs een gratis cadeaukaartje bij! Mocht je de sticker cadeau willen geven dan heb je meteen een leuk én gratis cadeaukaartje bij jouw bestelling.

Wanneer we je bestelling hebben ontvangen gaan we direct voor je aan de slag. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit sticker, precies zoals jij zelf online ontworpen hebt! Zodra de sticker klaar is, wordt deze per pakketdienst opgestuurd.

Wanneer wij de muursticker versturen, sturen we je een sms én een mail met de track & trace code van het pakketje. Met deze track & trace code kun je direct de bestelling online volgen!
 

 

STAFFELKORTING

vanaf 2 stuks
 

SNEL GELEVERD

1-4 werkdagen
 

VEILIG BESTELLEN

Via versleutelde verbinding
 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Niet goed = geld terug