Wij staan voor je klaar!       NL 085 - 7325732      BE: 03 / 500 9417

Magische mok met foto

Magische mok met foto

9.95
+4.95 verzendkosten

Beschikbaarheid: In voorraad

9.95

Magische mok met foto bedrukken

De magische mok is niet zomaar een mok – hij heeft natuurlijk niet voor niets die naam gekregen. Zodra deze gevuld wordt met een warme drank, komt jouw persoonlijke opdruk op magische wijze tevoorschijn. Van beneden naar boven wordt jouw eigen ontwerp langzaam duidelijk. Wat een verrassend cadeau zou het zijn wanneer je de lege zwarte mok voor de ontvanger neet zet en er dan bijvoorbeeld koffie in schenkt. Zie je de uitdrukking op het gezicht van jouw geliefde al voor je?
 

Je kunt de magische mok ook nog eens heel makkelijk maken en bestellen. Plaats jouw favoriete foto, een grappige spreuk of zelfs beide op de mok en bestellen maar! Je hebt de mogelijkheid om de mok vanaf 1 stuk te bestellen, maar je kunt er natuurlijk ook meer bestellen. De mok is gemaakt van hoge kwaliteit keramiek, waardoor je keer op keer kunt genieten van deze mok.
 

Welk idee je dus ook hebt, of het nu voor een verjaardag, jubileum, als relatiegeschenk voor op een beurs is, wij leveren jouw zelf ontworpen magic mok graag goed en snel! Start nu met ontwerpen, bestel snel en ontvang jouw persoonlijke, zelf ontworpen mokken!

 

Productspecificaties
 

Een magische mok met foto van hoge kwaliteit keramiek. Natuurlijk bedrukt met jouw eigen ontwerp!

- Hoogte van 9,5 cm
- Diameter van 8,2 cm 
- De magische mok is niet vaatwasser bestendig en ook niet geschikt voor de magnetron