Wij staan voor je klaar!       NL 085 - 7325732      BE: 03 / 500 9417

Dames T-shirt

Dames T-shirt

16.95
+4.95 verzendkosten

Beschikbaarheid: In voorraad

16.95

Dames T-shirt bezorgen

Wil jij een shirt bedrukken dat helemaal bij jou past of wil je iemand verrassen met een top cadeau? Bestel jouw gepersonaliseerd T-shirt nadat je het zelf ontworpen hebt! Dit kan bijvoorbeeld door je eigen tekst, naam, logo of foto te plaatsen en daarbij kun je kiezen welke kleurencombinatie en lettertype het beste erbij aansluiten.
 

Het is mogelijk het T-shirt zowel op de voorkant als op de achterkant te laten bedrukken. Zo kun je dus ook kiezen voor een tekst op de voorzijde en een foto op de achterzijde of juist andersom. Daarbij kun je de grootte van de opdruk zelf bepalen én kun je ervoor kiezen om verschillende namen te laten bedrukken! Genoeg keuze dus om het ideale cadeau of de perfecte bedrijfskleding te kunnen geven of krijgen.
 

Welk idee je dus ook hebt, of het nu voor een verjaardag, festival of bedrijfs- of beurskleding is, wij leveren jouw zelf ontworpen vrouwen shirts graag goed en snel! Start nu met ontwerpen, bestel snel je artikelen en ontvang jouw persoonlijke, zelf ontworpen kleding!

 

Productspecificaties
 

Het dames shirt bedrukken van hoge kwaliteit. Natuurlijk bedrukt met jouw eigen ontwerp!

- Model regular, V-hals
- Maat XS, S, M, L, XL
- Kleur lichtblauw, wit, zwart, rood, roze, oranje
- Materiaal regular is 100% Katoen, V-hals 95% Katoen en 5% Elastaan