Wij staan voor je klaar!       NL 085 - 7325732      BE: 03 / 500 9417

Dames Hoodie

Dames Hoodie

24.95
+4.95 verzendkosten

Beschikbaarheid: In voorraad

24.95

Dames Hoodie bedrukken

Wil jij een hoodie bedrukken voor vrouwen? Dan ben je bij Tazzly helemaal aan het juiste adres! Je hebt bij ons de mogelijkheid om de hoodie met capuchon te personaliseren naar eigen smaak. Dit kan bijvoorbeeld door je eigen tekst, naam, logo of foto te plaatsen en daarbij kun je kiezen welke kleurencombinatie en lettertype het beste erbij aansluiten.
 

Het is mogelijk de hoodie zowel op de voorkant als op de achterkant te laten bedrukken. Zo kun je dus ook kiezen voor een tekst op de voorzijde en een foto op de achterzijde of juist andersom. Daarbij kun je de grootte van de opdruk zelf bepalen én kun je ervoor kiezen om verschillende namen te laten bedrukken! Genoeg keuze dus om het ideale cadeau of de perfecte bedrijfskleding te kunnen geven of krijgen.
 

Welk idee je dus ook hebt, of het nu voor een verjaardag, festival of bedrijfs- of beurskleding is, wij leveren jouw zelf ontworpen dames hoodie graag goed en snel! Start nu met ontwerpen, bestel snel je artikelen en ontvang jouw persoonlijke, zelf ontworpen kleding!

 

Productspecificaties
 

Een dames hoodie bedrukken van hoge kwaliteit. Natuurlijk bedrukt met jouw eigen ontwerp!

- Model regular
- Maat XS, S, M, L, XL
- Kleur lichtblauw, wit, zwart, rood, roze, oranje
- Materiaal is 100% Katoen