Wij staan voor je klaar!       NL 085 - 7325732      BE: 03 / 500 9417

Boxpakje

Boxpakje

Beschikbaarheid: Uit voorraad

18.95

Boxpakje bedrukken

Je herkent het vast wel – jouw baby heeft binnen enkele maanden al meer kleding dan jij in je kast hebt. Het ene kledingstuk nog schattiger dan het ander. Zonder dat de kleintjes er zelf weet van hebben, worden ze iedere dag in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijk worden de ouders tijdens de babyshower of kraamfeest al overladen met cadeaus. Bij elke gelegenheid wil je natuurlijk graag met iets leuks én origineels op bezoek komen. Bij Tazzly vindt je precies wat je zoekt mét ook nog eens een bedrukking die jij zelf online ontwerpen kunt.

 

Je kunt een baby pyjama laten bedrukken met een ontwerp dat jij leuk vindt. Zo kun je kiezen uit een van de door ons geselecteerde afbeeldingen, maar je mag natuurlijk ook zelf een leuke foto uploaden. Ook is het mogelijk om daarbij nog een tekst te plaatsen, denk bijvoorbeeld aan een lieve spreuk of een grappige tekst die nog lang herinnerd zal worden. Je kunt natuurlijk ook de naam van de kleine laten bedrukken.

 

Wil jij een mooi en uniek cadeau voor ouders en baby? Ontwerp dan nu zelf een baby pyjama. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en natuurlijk maten. Zo ben jij er zeker van dat je 100% slaagt met jouw gepersonaliseerd cadeau. Je hebt de persoonlijke pyjama ook nog eens binnen enkele werkdagen in huis. Ze groeien als kool, dus start snel met ontwerpen en bestel!

 

 

  

Productspecificaties
 

Een boxpakje bedrukken van hoge kwaliteit. Natuurlijk bedrukt met jouw eigen ontwerp!

- Maten: 50-56,  62-68,  74-80,  86-92
- Kleuren: Aqua, Legergroen, Blauw, Roze, Groen, Navy, Oranje, Paars, Rood, Wit, Zwart
- Materiaal is 100% BIO Katoen
- Materiaal is 100% milieuvriendelijk